Mascara - Volume Serum Mascara

Availability: In stock

Color
Product Features

Den nye VOLUME SERUM MASCARA fra GOSH COPENHAGEN er ikke kun en fantastisk mascara, der giver volumen og definition til vipperne – den er også velegnet til eye lash extentions. Den vandbestandige serum mascara forvandler tynde og knækkede vipper til kraftigere, længere vipper og giver fyldigere vipper med nogle få strøg. VOLUME SERUM MASCARA er et perfekt supplement til eye lash extentions, når de trænger til at blive fornyet, eller hvis man bare har lyst til et endnu mere dramatisk look med sine eye lash extentions.

Den ultralette serum mascara indeholder et ekstrakt, der kommer fra mælkebøttens blade. Mælkebøtten er rig på karotinoider, vitaminer og mineraler, flavonoider og steroler. Bladene indeholder mere A-vitamin end
en gulerod, og derudover er de rige på B-, C- og D-vitamin. Fremstillet uden olie, men med gummiarabicum, der efterlader en blød og fleksibel film på vipperne. Blandingen af mikrokrystallinsk voks og carnaubavoks giver fantastisk volumen til vipperne, giver en blød og cremet konsistens og gør vipperne nemme at adskille.

.

Maybe this will be interesting for you?

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

CANCEL