Contour'n Strobe Kit - 001 Light

Availability: In stock

Color
Product Features
CONTOUR?N STROBE KIT is an exclusive, 4in1: quattro. It includes a highlighter, a semi matt blush and
two bronzers for contour and definition.
All four shades have a light, creamy and soft texture
and are easy to apply and blend. The fine soft powder have a rich colour pay-off and blends effortlessly to enhance skin tone and give a flawless look.
Tips
Contour: Benyttes til få ansigtet til at fremstå mere proportionelt ved evt. at lave skygger i ansigtet. Kan benyttes under kindben, på hver side af næsen, langs hårgrænsen (hvis du har høj pande), i tindingerne og under kæbelinien.

Blush: Læg blush’en på æblekinden for et ungdommeligt friskt look

Highlight: Highlighteren reflekterer lyset på huden, så den ser glødende og frisk ud. Med løs hånd lægges den der, hvor solen naturligt ville ramme huden: På næseryg, hagespids, i midten af panden, på amorbuen, på brynbenet og på kindbenene. Strobing teknikken (lag på lag af highlight) er et kunsthåndværk i sig selv, hvor kunsten at beherske ”less is more” er essentiel. For ekstra strobing effekt kan GOSH CONTOUT'N STROBE KIT benyttes sammen med GOSH LUMIDROPS – en flydende illuminator med lysreflekterende perlepigmenter.

Maybe this will be interesting for you?

NULSTIL PASSWORD

Indtast din e-mail adresse, som er associeret med din konto, og vi vil sende dig et link på e-mail så du kan nulstille dit password.

CANCEL